Сервиз

Стандартен монтаж:

  • 9 000 BTU – 16 000 BTU – 150 лв
  • 18 000 BTU – 24 000 BTU – 180 лв
  • Колонен тип – 250 лв

Посочените цени са с включен ДДС.

Сервиз на климатици:

КУУЛ КЛИМАТ ЕООД предлага сервиз на всички модели климатици на следните производители: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi, Sharp, Hitachi, LG,Toshiba, Osaka, General, Panasonic, Fuji, Treo, Kobe, Neo и Midea.

Какво включва стандартният монтаж?

Mедна тръба за ниско и високо налягане до 3 м., термо изолации до 3м., отводняваща гофрирана тръба до 3м., кабел за комуникация ШВПС 4х1,5- до 4м.,  изолирбанд, бандажна лента, щепсел, стойка за външното тяло, дюбели за тухла или бетон, кабелни превръзки, болтове и шайби (за външно тяло).

Cервиз

След монтажа на климатик КУУЛ КЛИМАТ ЕООД предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз.Гаранцията се определя в зависимост от марката. За да важи гаранцията е нужно, при възникнала повреда да се обръщате към нас. При ремонт, извършен от друга фирма, гаранцията отпада. Същото важи и ако решите да свалите и да местите Вашия климатик.

При шум в климатика:

Това не винаги представлява проблем, който трябва да се отстрани. В режим на работа, климатиците издават пукащи звуци. Това е така, защото при повишаване на температурата, пластмасата се разширява и от там идва това пукане.

Необичайна миризма:

Възможно е причините за нея да са миризмите в помещението. Те циркулират и в климатика. Проверете филтрите – много често допълнителните филтри на климатика след определено време изпускат неприятна миризма и трябва да бъдат подменени.

Климатикът не работи:

  • Проверете батериите на дистанционното;
  • Проверете дали е включен в захранващата мрежа;
  • Проверете дали не е изгорял предпазител;
  • Преверете какъв режим на работа сте му задали.